DÜZCE / MERKEZ - Düzce Fen Lisesi

Eyl

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali´ne katılmış bulunmaktayız.  Öğrencilerimiz gelişen teknolojiyi yakından görme fırsatı buldular. Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, ulusal ve uluslararası profesyonel havacılık ekiplerinin gerçekleştirdiği gösteriler öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Meral DEMİRBAŞ tarafından bu yıl okulumuza başlayan 9. Sınıf Öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Oryantasyon kapsamında üst sınıf öğrencilerimiz yeni başlayan öğrencilerimize bilgilendirici seminer verdiler ve onların merak ettikleri soruları cevapladılar.

Eyl

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemine düzenlenen törenle başladı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dolu bir yıl diliyoruz.

Eyl

Öğretmenlerimiz tatil dönüşü düzenlenen kahvaltıda buluştu. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla düzenlenen eğitim seminerlerinde düzenlenen kahvaltıda okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımız  bir araya geldi.

Tem

2017- 2018 Eğitim-Öğretim Dönemini düzenlenen karne töreni ile bitirdik. Düzenlenen törende yıl sonu başarı not ortalamasına göre dereceye giren öğrencilerimiz ve okulda en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuz öğrencileri İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi ve Koç Üniversitesine tanıtım amaçlı geziye katıldılar. Gezi kulübü öğretmenleri ve görevli idarecilerin katıldığı gezide boğaz turu yapılarak hem akademik hemde kültürel açıdan öğrencilerimizin bilgilenmelerine ve eğlenmelerine katkı sağlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Fikret GÖNGÜR´ün düzenlediği voleybol ve futbol kategorilerinde birinci olan 10-B sınıfı ile basketbol kategorisinde birinci olan 11-B Sınıfı öğrencilerine madalyaları verildi.

May

Bu yıl mezun olacak son sınıf öğrencilerimize sınav öncesi bir moral kahvaltısı düzenledik. Katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza  sınavlarında ve gelecek hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz. Ayrıca bu organizasyona maddi katkı sağlayan Okul Aile Birliğimizi de şükranlarımızı sunuyoruz.

May

İlimiz Barosuna kayıtlı Avukat Metin ÇALIŞKAN tarafından öğrencilerimize avukatlık mesleği ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Yaptığı bilgilendirmeden dolayı Metin ÇALIŞKAN´a teşekkür ederiz.

May

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen liseleri arasında  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Pursaklar Belediyesi ile işbirliği içerisinde Ankara Pursaklar Fen Lisesi koordinatörlüğünde Ankara´da düzenlenen Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi´ne öğrencimiz Zafer İÇEN Fizik öğretmenimiz Yakup ASLAN danışmanlığında hazırladıkları "Isı Enerjisinin suda depolanarak konutların ısıtılması" konulu bildiri ile katıldılar.

May

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında okulumuzda düzenlenen programa Niğde, Edirne, Konya ve  Çorum´dan misafir öğrencilerimiz panelist olarak katıldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yanısıra dinleyici olarak panelimize Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat YİĞİT ve Prof. Dr. Turhan KARATAŞ katılmışlardır. Tarık BUĞRA´nın edebi kişiliği ve hayata bakışı ile eserlerinde işlediği çeşitli konuların panelist öğrencilerimizin yorumları ile anlatılarak, edebiyatımızın bu önemli şahsiyeti hakkında dinleyenlerin bilgilenmesi ve tanınmasına katkı sağlayan panelde emeği geçen yetkililere, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz...

May

12-A Sınıfı tarafından okulumuzda kermes düzenlendi.

May

Her yıl Çevre ve Otomasyon alanlarında Ortaokul ve Liseler arası gerçekleştirilen Toyota Teknik Proje Yarışmasına okulumuz 5 projeyle katılmıştır. Proje çalışmalarında emeği olan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fikret GÖNGÜR´ün düzenlemiş olduğu Voleybol turnuvası başlamıştır.