DÜZCE / MERKEZ - Düzce Fen Lisesi

Şbt

Geçtiğimiz yıl yaşanan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için bugün okulumuz bahçesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk...

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim dönemi düzenlenen karne töreni ile son buldu.

Şbt

Okulun son haftasında çeşitli etkinlikler planlandı. Bu çerçevede pazartesi günü sabahtan bilgi yarışması, öğleden sonra mangal etkinliği yapıldı. Salı günü hitabet etkinliği, kitap değişim etinliği ve mezunlarımız ile velilerimizin kendi iş ve akademik hayatları ile ilgili deneyimlerini aktardığı soru cevap söyleşisi ile devam etti. Çarşamba günü sabahtan kahvaltı ve öğleden sonra film izleme aktivitesi yapıldı. Perşembe günü ise Topuk Yaylası ve Akçakoca ilçelerine gezi düzenlendi.

Ock

Düzce İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN ve Ortaöğretim Şube Müdürü Sayın Yasemin ÇAĞIR Düzce Fen Lisesi'ne ziyarette bulundu. Öncelikle öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN eğitim odaklı keyifli bir sohbetin ardından Okul Rehberlik Servisi’ni ziyaret etti.Okulun tüm fiziki ortamlarını dolaşan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN ve Ortaöğretimden Sorumlu Şube Müdürü Yasemin ÇAĞIR başarılar dileyerek Düzce Fen Lisesi’nden ayrıldı.

Ock

6 Ocak 2024 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Bursa gezimizden kareler.

Ara

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında,Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyesi Dç.Dr.Ezgi TAYLAN KOPARAN tarafından okulumuz öğrencilerine Süperiletkenler ve Uygulama Alanları konulu seminer gerçekleştirildi.Hocamıza değerli katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.

Ara

Süper iletkenler ve uygulama alanları konulu seminer 28 Aralık Perşembe günü Düzce KYK konferans salonunda yapılacaktır.

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Kulübü öğrencileri ve Danışman Öğretmeni Hülya Ustaoğlu tarafından düzenlenen, geliri deprem bölgesindeki bir okula verilmek üzere bugün okulumuz bahçesinde bir kermes gerçekleştirdik. Destek olan ,duyarlılık gösteren tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Düzce il Gençlik ve Spor Müdürü Sayın İsa Yazıcı okulumuzu bugün ziyaret ettiler. Kendisine ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzun bahçesinde öğrencilerimizin hazırladığı program ile saygı ve minnetle andık.

Kas

Düzce Fen Lisesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzun bahçesinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Bu kapsamda ilimizde ve okulumuzda düzenlenen yarışmalarda ödül alan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Tören sonrasında çeşitli spor yarışmaları yapıldı ve günü öğretmen ve öğrencilerimizin oluşturduğu takımlar ile futbol maçı yaparak tamamladık.

Ekm

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret GÖNGÜR önderliğinde , Spor Kulübü öğrencilerimizin çalışmalarıyla organize edilen futbol turnuvasında şampiyon 11/B sınıfı oldu.Öğrencilerimizi tebrik, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Açılışımızı, aramıza yeni katılan 9. sınıf öğrencilerimiz için hazırladığımız karşılama töreniyle beraber gerçekleştirdik. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz

Tem

Bugün öğrencilerimizle beraber Düzce Üniversitesi Tanıtım Günlerine katıldık.Özellikle Tıp Fakültesi Mühendislik Fakültesi ve Erasmus faaliyetleriyle ilgili faydalı bilgiler edindik. Bize ev sahipliği yapıp ,bizi ağırlayan Düzce Üniversitesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Prof.Dr.Şerif Demir hocamıza gösterdiği misafirperverlik ve keyifli sohbeti için çok teşekkür ederiz.