DÜZCE / MERKEZ - Düzce Fen Lisesi

Kültürel Başarılar

Mrt

Düzce İl Müftülüğü tarafından düzenlenen İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY´un "Çanakkale Şehitlerine" şiirini ezberden okuma yarışmasında öğrencimiz Tuğba KAPLANBABA il birincisi olmuştur. Ödülünü il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan ŞAHİN´in elinden almıştır. Öğrencinin çalışma aşamasında yanında olan Edebiyat öğretmenimiz Nilgün ARSLAN´ı  ve öğrencimizi başarısından ötürü tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında 11. Sınıf öğrencimiz Ezgi GÜLYAŞAR yazdığı kompozisyon ile il 3. oldu. Öğrencimiz ödülünü 24 Kasım günü Düzce Belediye konferans salonunda düzenlenen törende belediye başkan yardımcısı Özgür SAĞLAM´ın elinden aldı. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.

May

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye işbirliğiyle düzenlenen 13. Toyota Ortaokul ve Liselerarası Teknik Proje Yarışması´nda 4. olarak dereceye giren okulumuz öğrencilerine mansiyon ödülü verildi. Projede emeği olan öğretmenimiz Yakup ARSLAN ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.